Utmanande aktiviteter i härlig strandmiljö!

Vi erbjuder en stor variation av aktiviteter på stranden och i havet för att skräddarsy unika events för kontoret, möhippan eller svensexan. Med fokus på skratt, äventyr och samarbete skapar vi en fantastisk dag ute i naturen! Kika in på våra aktiviteter här nedan och hör av er till oss så tar vi fram ett upplägg som passar just era önskemål.

SJÖSLAGET

TREKAMP – ca 2h

Svetsa samman gänget på Lomma Beach! Våtdräkten åker på och ni får testa på våra roligaste vattenaktiviteter i en fartfylld och lekfull trekamp. Innehållet kan skräddarsys efter era förutsättningar och önskemål men går ut på att gruppen tillsammans snabbt löser kluriga gåtor, har ett kreativt sinne och inte är rädda för att bli blöta. Sjöslaget är en fysiskt krävande aktivitet som delvis genomförs i havet. Minst 12 deltagare.

BOKA 595:-/pers

SANDKAMPEN

TREKAMP – ca 2h

Svetsa samman gänget med utmaningar i naturen! Gruppen inspireras att samarbeta och tänka kreativt för att lösa uppgifterna. Aktiviteterna väljs efter era förutsättningar och önskemål men går ut på att gruppen tillsammans löser kluriga gåtor och har ett kreativt sinne. Sandkampen genomförs på land och är mindre fysiskt utmanande än Sjöslaget. Minst 12 deltagare.

BOKA 595:-/pers

KITE

Om du känner dig sugen på en naturupplevelse utöver det vanliga är Lommabukten suverän för kitesurfing. Vi erbjuder både gruppkurser och privatkurser för alla nivåer. Passar perfekt som en unik och utmanande aktivitet för svensexan, möhippan eller kontorets våghalsar. För mer information om priser och för att boka en kurs, klicka dig vidare till Kite.se

KITE.SE

STAND UP PADDLE (SUP)

Stå upp på en stor surfbräda och paddla dig fram på vattnet. En härlig naturupplevelse och lagom utmanande vattenaktivitet som passar alla! Vi erbjuder både kurser och uthyrning av brädor. En SUP-kurs kan göras extra fartfylld med en utmanande SUP-stafett för det tävlingsinriktade gänget.

LÄS MER

BADTUNNA

Vår mobila badtunna rymmer 6-10 personer och skapar en mysig atmosfär och möjlighet till umgänge i goda vänners lag. Hyr badtunna till teambuildingen, svensexan eller varför inte en vanlig onsdagkväll med grannarna. Badtunnan står på ett bromsat 80-släp och kan dras med vanlig personbil med B-körkort. Den tar cirka 3-5h att värma upp beroende på omgivande temperatur. Vi hyr ut badtunnan under våren samt från augusti (ej juni & juli).

BOKA

NÅGRA AV VÅRA KUNDER