NÅ NYA HÖJDER I EN INSPIRERANDE MILJÖ!

Vi är övertygade om att en konferens, kickoff eller ett event blir mer framgångsrik i en miljö som ger inspiration och kraft. Kom bort från kontoret och tillbringa en stund med oss i naturen. Med fokus på skratt, äventyr, samarbete och utveckling skapar vi en dag som deltagarna sent ska glömma.

Vi erbjuder en stor variation av aktiviteter i strandnära miljö. Kika in på några exempel här nedan och hör av er till oss så skräddarsyr vi ett upplägg som passar just era önskemål.

SJÖSLAGET

TREKAMP – ca 2h

Svetsa samman gänget på Lomma Beach! Våtdräkten åker på och ni får testa på våra roligaste vattenaktiviteter i en fartfylld och lekfull trekamp. Innehållet kan skräddarsys efter era förutsättningar och önskemål men går ut på att gruppen tillsammans snabbt löser kluriga gåtor, har ett kreativt sinne och inte är rädda för att bli blöta. Sjöslaget är en fysiskt krävande aktivitet som delvis genomförs i havet. Minst 12 deltagare.

BOKA 595:-/pers

SANDKAMPEN

TREKAMP – ca 2h

Svetsa samman gänget med utmaningar i naturen! Gruppen inspireras att samarbeta och tänka kreativt för att lösa uppgifterna. Aktiviteterna väljs efter era förutsättningar och önskemål men går ut på att gruppen tillsammans löser kluriga gåtor och har ett kreativt sinne. Sandkampen genomförs på land och är mindre fysiskt utmanande än Sjöslaget. Minst 12 deltagare.

BOKA 595:-/pers

STAND UP PADDLE (SUP)

Stå upp på en stor surfbräda och paddla dig fram på vattnet. En rolig och lekfull vattenaktivitet som passar alla! Denna aktivitet kan kombineras med SUP-stafett eller SUP-yoga.

LÄS MER

BADTUNNA

Vår mobila badtunna rymmer 6-10 personer och skapar en mysig atmosfär och möjlighet till umgänge i goda vänners lag. Hyr badtunna till festen, svensexan eller varför inte en vanlig onsdagkväll med grannarna. Badtunnan står på ett bromsat 80-släp och kan dras med vanlig personbil med B-körkort. Den tar cirka 3-5h att värma upp beroende på omgivande temperatur.

BOKA

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

ÖVRIGA TJÄNSTER

HYR LOMMA BEACH HOUSE

Hyr Lomma Beach House till ditt sällskap och kombinera ihop ett event som passar er bäst. Vi erbjuder catering, grillning, bastu och massa roliga gruppaktiviteter. Vi finns självklart till er hjälp med förberedelser och servering under eventet. Läs mer…

ÖVERNATTNING

Boka boendet via oss! Vi har ett bra samarbete med Lommas B&B och bistår gärna med bokningsservice.

LIVEMUSIK

Du kan med fördel boka in DJ, Trubadur eller Liveband genom oss. Vi ser till att ditt event får den känslan ni söker!