Sommaren 2008 rullade den sista husbilen ut från Lomma Norra Camping och en era hade gått i graven. Här hade man sedan slutet av 80-talet kunnat njuta av dansbandskvällar, tipspromenader och fotbollsfrisbeeturneringar. Här myntades även namnet ”Lomma Beach”.

Hösten 2011 härjade en pyroman i kranskommunerna kring Malmö och en av fastigheterna som eldhärjades var Alnarps förskola. Efter röksanering stod barackerna obrukbara och i samarbete med Sveriges Kiteskola och Lommabuktens vindsurfingsällskap beslutade Lomma Kommun att upplåta delar av gamla Lomma Camping samt de gamla förskolebarackerna för att skapa Skånes första riktiga vattensportcenter.

Efter många nätters slit och med hjälp från alla skånes surfare stod så byggnaderna klara sommaren 2012. Under 2014 växte Lomma Beach House med ytterligare två paviljonger för att inhysa den växande kitesurfskolan och förråd åt den populära restaurangen som växt fram på senare år.

NU

Idag är Lomma Beach House ett av Sveriges största vattensportcenter med tillhörande restaurang och ett väl uppskattat teambuildingkoncept. En ny anläggning har tagit form, nya verksamheter har vuxit fram och framtiden är väldigt spännande. Välkommen att uppleva en riktig sommar med oss på Lomma Beach!