Sommarens höjdpunkt

Vi älskar sommarfester. Oavsett om ni fyller jämnt, har bröllop eller har annan anledning att fira ser vi fram emot att tillsammans skräddarsy ett evenemang på stranden som ni och era gäster sent skall glömma.

Tack Leonie och Mathias för bästa service och känsla både före, under och efter festen. Ni är fantastiska!
Cecilia
Ni var fantastiska!!
Tusen tack för en makalöst härlig kväll???!
Fiffi
Vi hade alla väldigt roligt, och var mycket nöjda med ert arrangemang!
Oskar

Vanliga frågor och svar (FAQ)

Av hänsyn till grannarna väljer vi att sänka musiken vid midnatt.

Kostnaden för att hyra huset en kväll är 17 500 kr inkl moms (14 000kr exkl moms).

I grundhyran ingår tillgång till huset från kl 17-00.30 (musiken sänks vid midnatt), ett stort partytält inkl ”bänkbord” för 50 sittande gäster, två personal, ljudanläggning, mindre belysning/utsmyckning och städning.

Om ni är fler än 50 gäster eller önskar aktiviteter, badtunna, bastu, DJ, ljus/rökmaskin för dansgolv, grill, bastu etc så tillkommer det liksom kuvertpris för porslin/dukning och eventuell catering.

Ja, Lomma Beach House har inget serveringstillstånd dagtid så ni har möjlighet att ta med egen alkohol till festen. Naturligtvis krävs tillstånd vid eventuell försäljning av alkohol enligt alkohollagen.
Bröllop, 30-, 40- och 50-årskalas och disputationsfester är våra specialiteter, men är samtidigt öppna för andra förslag. Vi skräddarsyr upplägget för att skapa en minnesvärd kväll för er och era gäster. Vi har alltid personal på plats vid uthyrning och kräver att den som hyr lokalen är minst 25 år gammal.

Vi dukar i partytält och har plats för cirka 50 personer på vårt trädäck. Vi har möjlighet att hyra in fler tält och duka bord på gräsmattan om ni är fler. Max 100 sittande gäster.

KONTAKTA OSS