Info angående Covid-19

Just nu pågår en märklig tid i Sverige och i resten av världen. Med tanke på rådande omständigheter är vi extra måna om våra deltagares och instruktörers hälsa. Våra grupper har därför max 8 deltagare plus instruktör. Eftersom vi är ute i naturen och på vattnet håller vi naturligt avstånd mellan varandra. Vi uppmanar att man bara deltar om man känner sig fullt frisk!

Stand Up Paddle

Stand Up Paddleboarding (SUP) är precis vad det låter som: Du står upp på en stor surfingbräda och paddlar dig fram på vattnet med en enbladig paddel. Det är en fantastisk helkroppsträning och en rogivande naturupplevelse som passar de flesta! Vi erbjuder nybörjarkurser samt uthyrning av SUP brädor. Hitta ditt alternativ här och följ med oss ut på Lommas vackra vatten!

Har du SUP vana sedan tidigare eller bara nyfiken på att sticka ut och lära dig på egen hand kan du självklart hyra SUP bräda från oss. Vi ger dig en ordentlig genomgång av grunderna samt flytväst och våtdräkt innan du ger dig ut på vattnet.

Pris dagtid, kl. 11-17:

  • 1h – 300 kr/bräda
  • 2-6 h – 600 kr/bräda

Pris kvällstid, kl. 17-19:

  • 1h – 400 kr/bräda

* Under lågsäsong har vi inte öppet dagligen. Hör av dig med önskade tider så kollar vi tillgänglighet.

Tid: 1,5 h

Dag: Bokas på förfrågan

Pris: 395 kr/person (gruppbokning) 790 kr (privatlektion)

Har du inte testat SUP förut är detta kursen för dig! Vi går igenom teori på land innan vi tillsammans tar oss ut på vattnet, hittar balansen på brädan och övar paddlingsteknik.

Vi har inget fast schema för våra nybörjarkurser, istället bokar vi in kurser efter förfrågan och tillgänglighet. Kontakta oss med dina önskade tider så försöker vi i största möjliga mån hitta den tid som passar dig bäst!

* Vi behöver minst 2 deltagare för att kunna hålla ett kurstillfälle och har max 8 deltagare plus 1 instruktör i en grupp. Det går självklart även bra att boka privatlektioner. All utrustning ingår i kurspriset.

Boka din kurs eller hör av dig om du har några frågor

KONTAKT
KONTAKT

All paddling utgår från vårt Beach House där vi samlas 10-15 minuter innan kursstart. Betalning görs på plats innan kursstart med kort eller swish.

Väder och vind kan påverka våra SUP-kurser. Vi håller dig därför uppdaterad dagarna innan ditt kurstillfälle om vädret gör att vi behöver boka om din kurs!