EN MINNESVÄRD DAG!

Vi har ordnat mängder av svensexor och möhippor genom åren och vet vad som krävs för att skapa en minnesvärd dag. Vi har aktiviteter för alla sinnen och gruppstorlekar. Kanske vill ni utmana bruden/brudgummen i en omöjlig femkamp eller tävla alla mot alla i ett triathlon som avslutas i bastun och badtunnan?

Vi erbjuder en stor variation av aktiviteter i strandnära miljö. Kolla in några exempel här nedan och hör av er till oss så kan vi skräddarsy ett upplägg som passar just era önskemål.

SJÖSLAGET

TREKAMP – ca 2h

Svetsa samman gänget på Lomma Beach! Våtdräkten åker på och ni får testa på våra roligaste vattenaktiviteter i en fartfylld och lekfull trekamp. Innehållet kan skräddarsys efter era förutsättningar och önskemål men går ut på att gruppen tillsammans snabbt löser kluriga gåtor, har ett kreativt sinne och inte är rädda för att bli blöta. Sjöslaget är en fysiskt krävande aktivitet som delvis genomförs i havet. Minst 12 deltagare.

BOKA 595:-/pers

SANDKAMPEN

TREKAMP – ca 2h

Svetsa samman gänget med utmaningar i naturen! Gruppen inspireras att samarbeta och tänka kreativt för att lösa uppgifterna. Aktiviteterna väljs efter era förutsättningar och önskemål men går ut på att gruppen tillsammans löser kluriga gåtor och har ett kreativt sinne. Sandkampen genomförs på land och är mindre fysiskt utmanande än Sjöslaget. Minst 12 deltagare.

BOKA 595:-/pers

sup_3_940x600

STAND UP PADDLEBOARDING (SUP)

Stå upp på en stor surfbräda och paddla dig fram på vattnet. En rolig och lekfull vattenaktivitet som passar alla! Denna aktivitet kan kombineras med SUP-stafett och SUP-yoga. Minst 6 personer.

 

BOKA 395:-/pers
Tack för en underbart rolig dag och att du fixade så fint för oss fastän vi blev en person kort. Mycket uppskattat! Vilket underbart jobb du har!
Marie
Vilken superhärlig dag vi fick i Lomma med dig och vid ert beach house! Du gjorde det toppen, bra ordnat, lugna bra instruktioner, kul och trevligt sällskap på vår tjejdag.
Vi sa det efteråt att vi kunde inte fått det bättre, tur vi hittade er och bokade detta, och tur att få bästa trevligaste instruktören som lurade Sara och sen fick ut oss på havet och kanalen!
Bastu med bad och picnic på ert fina ställe gjorde det ännu bättre! Stort tack!!!!! Alla väldigt nöjda!
Elisabeth
Tack för i lördags. Hela gänget var mer än nöjda och vi alla uppskattade och tyckte om dig som instruktör!
Sara
Helt fantastisk aktivitet. Bruden var så sjukt nöjd!
Malin

NÅGRA AV VÅRA KUNDER

ÖVRIGA TJÄNSTER

HYR LOMMA BEACH HOUSE

Hyr Lomma Beach House till ditt sällskap och kombinera ihop ett event som passar er bäst. Vi erbjuder catering, grillning, bastu och massa roliga gruppaktiviteter. Vi finns självklart till er hjälp med förberedelser och servering under eventet. Läs mer här

ÖVERNATTNING

Vi har ett bra samarbete med Brohuspark B&B som ligger ett stenkast från oss. De erbjuder prisvärda fräscha rum och god frukost året runt. Boka övernattning direkt via webben eller kontakta oss så hjälper vi er.

LIVEMUSIK

Du kan med fördel boka in DJ, Trubadur eller Liveband genom oss. Vi ser till att ditt event får den känslan ni söker!